*** Водещите вечерни новини на 11 април ***   БСП предлага гласуването

...
*** Водещите вечерни новини на 11 април ***
 
БСП предлага гласуването
Коментари Харесай

Водещите новини! БСП с предложение как да се гласува. Грузия е крачка по-близо до приемането в ЕС

*** Водещите вечерни вести на 11 април ***

 

Българска социалистическа партия предлага гласуването на изборите да е с хартиена бюлетина или с машина. Това планува импортираният през днешния ден в Народното събрание план на промени в Изборния кодекс.

Избирател, който гласоподава с хартиена бюлетина, няма да може да гласоподава машинно, плануват промените, импортирани през днешния ден от Българска социалистическа партия.

Предлага се резултатите от хартиените бюлетини и машинния избор да бъдат cyмиpани и по този начин да бъдат вписани в cекционния протокол.

***

„ Ако престанем да си приказваме, тогава към този момент ще имаме сериозен проблем. Очевидно ще има разногласия и кавги, което е нещо обикновено. Важното е да знаем каква ни е крайната цел, а тя е България да се модернизира “.

***

Европейският комисар по разширението Оливер Вархей съобщи през днешния ден в Люксембург на грузинския външен министър Иля Дарчиашвили въпросник, чието попълване би разрешило да се стартира разискване на въпроса за начало на договаряния за присъединение на Грузия към Европейския съюз. Предаването на документа беше излъчено в директен ефир от грузинския ефирен канал " Имеди ", съобщи ТАСС.

" Това е въпросник, с който бихме желали да разберем какво е ситуацията на вашата страна, в това число политическото и икономическото положение. Друга част от въпросника се отнася до сходството на вашето законодателство с европейското. Това е първата стъпка от европейското ви пътешестване от наша страна. От наша страна ние също по този начин сме подготвени да работим с вас доста бързо, с цел да представим позицията ви пред Европейския съвет, както изискват разпоредбите ", сподели Вархей.

***

Всякакви граници на морала и естественото са прекрачени и от български политици, и от съветски хибридчици

***

***

РФ, Путин, Лавров и останалите наподобява не познават интернационалното право, суверенитета и правото на всяка страна да избира сама курса си. Никой не желае да е с тях, само че те вземат решение, че могат да ги принудят. 

„ Руската специфична интервенция в Украйна има за цел да постави завършек на курса на неразумно владичество на Съединени американски щати и други западни страни “.

***

Нито излиза наяве кой ще е този „ съд “, нито кого ще съдят там… Запада – като някакво единно разбиране, може би?

***

Толкова си могат окупаторите

***

***

Досегашният изпълнителен шеф на БАИ Стамен Янев става консултант към Политическия кабинет на министъра на нововъведенията и растежа, с сектор вложения.

***

" Така изброено, наподобява безсистемно скупчване, а в действителност това е целия свят. След гибелта му ориста на тези скъпоценности потъва в мъгла от изясненост. Или просто изчезва ".

***

 
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР